Wat is Wordfeud Online

Wat is Wordfeud Online

Klaar voor de start?

wordfeud online

Wordfeud Online is te vergelijken met de normale versie van Wordfeud.
Wordfeud is in eerste instantie gemaakt om van smartphone naar smartphone te spelen, maar met de komst van onlineWordfeud is het nu ook mogelijk om Wordfeud van computer naar smartphone of zelf van Wordfeudonline te spelen van computer naar computer

Wat betekent dat voor jou?

Allereerst betekent dat goed nieuws! Als je niet beschikt over een smartphone of tablet dan heb je nu de mogelijkheid om alsnog Wordfeud te spelen. Dit kan thuis, op je werk of waar je ook maar in het bezit bent van een computer.

Het grote voordeel van onlinewordfeud is dat het spel dezelfde functies blijft behouden. Dat betekent dat je spelletjes bewaard blijven zodat je de volgende dag verder kunt waar je was gebleven. Daarnaast blijft ook je instellen en je vriendenlijst bewaard.

Ook een groot voordeel is dat je kunt spelen tegen vrienden die wél met een telefoon of tablet spelen.

In tegenstelling tot andere aanbieders kun je met Wordfeud online dus tegen iedereen op de wereld Wordfeud spelen. Het is voornamelijk populair onder ouderen en voor personen die niet in het bezit zijn van, of overweg kunnen met, een telefoon en/ of tablet.

Als je wilt weten hoe je Wordfeud Online kunt gaan spelen, bekijk dan onze Wordfeud Online Pagina

Weet je genoeg en wil je meteen tot downloaden over gaan? Gebruik dan de volgende link, volg de gemakkelijke stappen en installeer wordfeud op je computer!

Download Wordfeud